Tarotkaart Rad van fortuin - uitleg door paragnosten
Gratis account
Spirituele paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.nl / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Rad van fortuin /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Rad van fortuin

Tarotkaart van De Grote Arcana

Tarotkaart van Zelfontdekking

De Tarotkaart Rad van Fortuin is een symbool die verwijst naar de krachten van toeval en het lot, deze tarotkaart toont hoe alles in het leven met elkaar verbonden is. Het Rad van fortuin of het rad van het leven omdat alles in ons leven een cirkelbeweging maakt. We beleven hoogtepunten en dalen, maar alles staat in relatie tot elkaar. Wanneer jij als persoon gelukkig bent, dan heeft dat ook gevolgen voor je partner, je collega's op het werk. Ook het spreekwoord 'de ene zijn dood is de andere zijn brood' kan hier zijn oorsprong in vinden, aangezien alles met elkaar verbonden is kan de tegenslag van de ene persoon een succes voor jezelf betekenen.

De Tarotkaart Rad van Fortuin is een tarotkaart die opduikt in je leven omdat je lot zonder waarschuwing aankomt. De Tarotkaart Rad van Fortuin is er om u op voorhand te laten aanvoelen dat er iets op komst is, dat je hiervoor moet open staan en jezelf moet voorbereiden op de komst van een verandering in je leven. Wanneer je begrijpt dat de mensen en situaties om je heen een invloed hebben op je leven en dus ook oog gaat krijgen voor de ander, dan kan je als het ware ook je eigen lot al sneller begrijpen en voorzien. Als je bijvoorbeeld wil zien dat je baas gaat verhuizen, dan is dat een kans om je lot in eigen handen te nemen en te solliciteren voor deze baan. Elk begin leidt tot een einde en elk einde kondigt een nieuw begin aan, deze cirkelbeweging is kenmerkend aan de Tarotkaart Rad van Fortuin.

De Tarotkaart Rad van Fortuin kondigt verandering in je leven aan, en deze verandering zal er snel komen. Zorg dat je deze verandering tijdig opmerkt en je kan mee met de flow van de cirkelbeweging en je zal mooie hoogtepunten beleven! Merk je de verandering te laat op, dan kan het zijn dat je door de cirkelbeweging mee naar beneden getrokken wordt door anderen die je het succes niet gunnen.

Eenmaal de cirkelbeweging van het de Tarotkaart Rad van Fortuin op gang komt is er geen stoppen meer aan. Merk je de verandering te laat op, aanvaard dan je lot en ga mee met de flow en zie het als een nieuwe kans omdat de cirkel na een dal weer omhoog zal gaan.

De moraal van de Tarotkaart Rad van Fortuin is dat of je nu goede of slechte tijden beleeft, elke periode in je leven zal niet eeuwig duren. Je hebt geen controle over de tijdsduur van mooie gelukkige en voorspoedige perioden, maar evenmin aan perioden waarin het slechter met je gaat. Strijd er niet tegen, maar ga mee met de flow van het leven.

De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen. Leer beseffen dat alles wat je doet gevolgen heeft voor mensen, dieren en je omgeving. Dit besef zal je doen groeien als mens.


Trek nu ook zelf de tarotkaarten

Paragnosten die de tarotkaart kunnen uitleggen

Adora
Egon
Ellize
Erkan
Esmee
Fennie
Tarotkaarten van de week

Toverstaf twee
Ster
Zwaarden Koningin
Munten zes
Zwaarden tien
Zwaarden Ridder


 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk de sitemap
word lid
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Word lid
 
 
  Spiritueel advies Paragnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer