Gratis account
Spirituele paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.nl / paragnosten / tarotkaarten-getalkaarten /
   
  Tarotkaarten Getalkaarten
     
 

Tarotkaarten

Getalkaarten

Het getal 1 of cijfer één in de tarotkaarten verwijst naar het begin, de aanvang van een nieuwe periode. Volgens deze getalkaart zijn er mooie vooruitzichten op komst.

Het getal 2 of cijfer twee symboliseert de band tussen twee personen in de tarotkaarten. Dit kan zowel op gebied van een relatie, als op het vlak van samenwerken in een werkomgeving zijn.

Het getal 3 of cijfer drie in de getalkaarten verwijst naar de derde persoon, de mensen om je heen en de manier waarop deze mensen ten op zicht van u staan.

Het getal 4 of cijfer vier straalt kalmte en rust uit, een periode van herstel breekt aan. Dit komt omdat bij de tarotkaarten het cijfer vier symbool staat voor de positieve aspecten van vrede.

Het getal 5 of cijfer vijf is een waarschuwing voor problemen en hindernissen die op je pad komen. Een verwittigd man is er twee waard, sla deze waarschuwing van de getalkaarten dus niet in de wind.

Het getal 6 of cijfer zes in de getalkaarten verwijst naar een periode van evenwicht die op komst is.

Het getal 7 of cijfer zeven in de tarotkaarten verwijst naar het fijt dat het tijd is om even stil te staan bij wat je aan het doen bent. Het is tijd om te evalueren of je nog op het juiste spoor zit en op basis van deze zelfreflectie zal je moeten handelen.

Het getal 8 of cijfer acht in de getalkaarten verwijst naar een periode waarin veel zal veranderen, verandering is op komst. Wanneer het slecht gaat, is het nu tijd om te veranderen. Wanneer het goed gaat, is nu het moment aangebroken om risico's te nemen en van koers te veranderen om nog grotere successen te boeken.

Het getal 9 of cijfer negen in de tarotkaarten verwijst naar blijdschap en tevredenheid, zowel op emotioneel als op fysiek vlak.

Het getal 10 of cijfer tien in de tarotkaarten en getalkaarten verwijst naar het einde, het afronden van een lange periode. Volgens deze getalkaart zijn er mooie momenten geweest, maar is het nu echt tijd om deze periode af te sluiten.


Bekijk hieronder de betekenis van de specifieke getalkaarten bekers, munten, staven en zwaarden, klik op een getalkaart en kom meer te weten over die specifieke tarotkaart.


Bekers tien
Munten negen
Zwaarden acht
Toverstaf vijf
Zwaarden aas
Toverstaf acht
Munten aas
Bekers aas
Munten twee
Zwaarden zes
Toverstaf drie
Munten acht
Munten zeven
Zwaarden vier
Bekers drie
Bekers zes
Bekers acht
Toverstaf aas
Bekers negen
Zwaarden tien
Zwaarden negen
Toverstaf zes
Toverstaf twee
Toverstaf zeven
Zwaarden zeven
Munten vijf
Toverstaf vier
Toverstaf tien
Munten drie
Munten vier
Zwaarden drie
Bekers twee
Munten zes
Bekers zeven
Bekers vier
Bekers vijf
Zwaarden vijf
Munten tien
Zwaarden twee
Toverstaf negen

 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
bekijk de sitemap
word lid
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Word lid
 
 
  Spiritueel advies Paragnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer