Dierentelepathie - Paranormale gaven paragnosten
Gratis account
Spirituele paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.nl / paragnosten / paranormale-gave-paragnosten / Dierentelepathie /
   
  Paranormale gave Dierentelepathie
     
 
Dierentelepathie
Dierentelepathie of intuïtief communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. Sommige van onze paragnosten bezitten deze telepathische gave en kunnen op deze manier aan jou doorgeven wat er in je dier precies omgaat.

Heb je altijd al willen weten waarom je huisdier een bepaald gedrag vertoont en wat de oorzaak is? Heeft uw dier fysieke of psychische klachten waar u niet aan uit raakt?.
Laat dan een paragnost je verklaren wat de wensen of boodschappen zijn van jouw huisdier.

Verschillende zaken kunnen tijdens een gesprek aan bod komen met een paragnost: gedragsproblemen of veranderingen in het gedrag van je dier, angsten, emoties, lichamelijke klachten, relaties met andere dieren, gebeurtenissen in het verleden, blokkades, verandering van omgeving door verhuizing, het overlijden van een ander dier, wat uw dier leuk vindt of net minder leuk, enz...

U kan onze paragnosten helpen meer inzicht te krijgen in uw dier door een foto van je huisdier door te sturen, de foto werkt dan als een doorgeefluik naar de paragnost. Stuur eerst de foto van je (huis)dier naar een paragnost, bel deze vervolgens op voor meer inzichten en uitleg. Op deze manier kan een paragnost ook contact leggen met een overleden of vermist huisdier, een dier van de buren of een dier aan de andere kant van de wereld.

Onze paragnosten wisselen informatie uit met het dier door middel van hun intuïtief of telepathisch vermogen. Alle dieren communiceren op deze manier, voor hen is dit zeer natuurlijk. Kinderen gaan ook intuïtief om met dieren maar met het ouder worden verleren ze dit meestal. Onze paragnosten kunnen U dus ook helpen om opnieuw beter te leren communiceren met uw dier.

Als eigenaar van een huisdier voel je je altijd verantwoordelijk voor het welzijn van je huisdier, het is als het ware als zorgen voor een kind. Bel nu met een paragnost en kom te weten hoe jij je band met je huisdier nog kan aanhalen en versterken. Het zou toch leuk zijn om je huisdier echt te begrijpen.Volgende paragnosten hebben de gave Dierentelepathie:


Nick
Sophia
Petrus
 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
word lid
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Word lid
 
 
  Spiritueel advies Paragnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer