Kristallen en edelstenen Kristal Roze kwarts - uitleg door paragnosten
Gratis account
Spirituele paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.nl / paragnosten / kristallen / Roze kwarts /
   
  Kristallen en edelstenen
     
 

Kristal Roze kwarts


De roze kwarts is een prachtige verschijning. De steen is meestal doorschijnend en melkig van kleur. Door de eeuwen heen word de roze kwarts gezien als de steen van de liefde. Door zijn mooie uitstraling is de edelsteen erg geliefd als sieraad. Roze kwarts is vrijwel overal te wereld geliefd en gezien als steen van liefde en vriendschap.

Gezondheid en spiritualiteit

Zoals gezegd is de roze kwarts de steen van de liefde en zorgt dus voor goede relaties en vriendschappen. De steen vergroot je inlevingsvermogen en begrip voor schoonheid, en leert je anderen en jezelf te accepteren zoals je bent. Roze kwarts heeft een helende werking op het hart, zowel fysiek als geestelijk, en wordt daarom het meest gebruikt op de hartchakra.

De roze kwarts is een prachtige verschijning en deze kwartssteen is meestal doorschijnend en melkig roze van kleur. Door zijn mooie uitstraling is de edelsteen erg geliefd als sieraad en staat de steen voor liefde en vriendschap. De steen werkt immers sterk in op de hartchakra en opent uw hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.

De roze kwarts vergroot je inlevingsvermogen, inzichten voor schoonheid en leert je jezelf te accepteren zoals je bent: versterkt dus tevens uw zelfvertrouwen.

Roze kwarts heeft een helende , zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en rouw om een geliefde of huisdier. Roze kwarts kan u helpen tegen heel wat ouderdomskwalen en beschermt zijn drager. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid in de natuur en om je heen en stimuleert hierdoor ook uw creativiteit en fantasie.
 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
bekijk de sitemap
word lid
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Word lid
 
 
  Spiritueel advies Paragnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer