Kristallen en edelstenen Kristal Lapis lazuli - uitleg door paragnosten
Gratis account
Spirituele paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.nl / paragnosten / kristallen / Lapis lazuli /
   
  Kristallen en edelstenen
     
 

Kristal Lapis lazuli


Deze prachtige blauwe heel en siersteen komt in vele soorten en maten voor, er kunnen stukken marmer en calciet in zitten en het meest opvallende zijn de goudkleurige pyrietspikken, ze komen ook zonder pyriet voor. Lapis lazuli werd in de klassieke oudheid door de Egyptenaren als heilig beschouwt en veelal gebruikt voor sieraden en amuletten.

Gezondheid en spiritualiteit

Lapis lazuli helpt je je vriendschap en relaties te versterken. De steen vergroot je zelfvertrouwen, en zorgt dat je positief tegen nieuwe dingen in het leven aankijkt. Je durft jezelf te zijn. Uitgesproken, eerlijk en oprecht tegen anderen. Lapis lazuli wordt het meest gebruikt op de keelchakra, omdat de steen het beste werkt voor longen, keel en mond problemen zoals: ontstekingen, astma, bronchitis, eczeem. De steen wordt ook wel gebruikt om zenuwen te verminderen waardoor het goed helpt tegen zenuwpijn en migraine maar ook tegen rusteloosheid en nagelbijten.Lapis lazuli of blauwe lazuursteen is vaak licht goudkleurig gespikkeld met pyriet en werd reeds in de klassieke oudheid door de Egyptenaren als heilig beschouwt en veelal gebruikt voor sieraden en amuletten. Ook werd het gebruikt in het dodenmasker van farao Toetanchamon.

Lapis lazuli is een heel spirituele steen en bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, versterkt liefdesrelaties, vergoot uw verstandelijke capaciteiten en geeft bovendien innerlijke rust en vrede.

Lapis lazuli wordt het meest gebruikt op de keelchakra, omdat de steen het beste werkt voor longen, strottenhoofd, schildklier en stembanden.

De steen wordt ook wel gebruikt om zenuwen te verminderen waardoor het goed helpt tegen zenuwpijn, slaapproblemen en migraine maar ook tegen rusteloosheid en nagelbijten.
 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
bekijk de sitemap
word lid
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Word lid
 
 
  Spiritueel advies Paragnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer