telefoonadvies paragnoste ANGEL FELICE

2743 ANGEL FELICE IS OFFLINE

Integer paragnoste Angel Felice is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Angel Felice, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Angel Felice komt pas later online.

PARAGNOSTE ANGEL FELICE - HOOGSENSITIEF

PARAGNOSTE ANGEL FELICE - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij paragnoste Angel Felice is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals paragnoste Angel Felice reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan paragnoste Angel Felice je helpen met jouw levensvragen.

PARAGNOSTE ANGEL FELICE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Angel Felice je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Angel Felice respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Angel Felice je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Angel Felice je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Angel Felice herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Angel Felice met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Angel Felice leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA JUNI PARAGNOSTE ANGEL FELICE

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE ANGEL FELICE

DAG

paragnoste Angel Felice heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnosten.nl op die dag

DAG

paragnoste Angel Felice heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnosten.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Angel Felice, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Angel Felice in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Angel Felice, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE ANGEL FELICE

Geeft sinds 10 november 2021 spiritueel advies op deze website.

HOOGSENSITIEF

Paragnoste Angel Felice gebruikt als
persoonlijke pincode 2743

LUISTEREND OOR

Angel Felice gaf laatste consult op
25 mei 2022 om 22u28

glazen bol  paragnoste Angel Felice Nederland

2 JAAR ERVARING

Angel Felice is al 2 jaar actief op paragnosten.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Angel Felice is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOSTE

Angel Felice is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
32 reviews

PARAGNOSTE ANGEL FELICE

Mijn naam is paragnoste Angel Felice.

Ik ben een superparagnoste, lichtwerker en bij mij ervaar je het verschil. Ik ben een ervaren paragnoste en aan mij mag je alles vragen.

Ik kan positieve krachten naar je zenden en je zo werkgeluk brengen, je bedrijf doen groeien of je helpen met je carrière. Stel jezelf open voor verandering.

Door me te bellen, kan je veel meer bereiken.

Ik ben een lichtwerker die mensen van elke geloof, godsdienst of afkomst kan helpen.

REVIEWS OVER PARAGNOSTE ANGEL FELICE

TOP