telefoonadvies paragnost BERTT

2508PARAGNOST BERTT IS OFFLINE

Integer paragnost Bertt is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnost Bertt, momenteel is deze paragnost offline. Integer paragnost Bertt komt pas later online.

PARAGNOST BERTT - ELFENKAARTEN

PARAGNOST BERTT - ELFENKAARTEN

PARAGNOST BERTT - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnost Bertt al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnost Bertt om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnost Bertt het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnost Bertt eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnost. Pendelaars zoals paragnost Bertt schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnost Bertt en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

AGENDA OKTOBER PARAGNOST BERTT

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOST BERTT

DAG

paragnost Bertt heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnosten.nl op die dag

DAG

paragnost Bertt heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnosten.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnost zoals Bertt, mailsessies met paragnosten, stel paragnost Bertt in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnost Bertt, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOST BERTT

Geeft sinds 17 september 2017 spiritueel advies op deze website.

ELFENKAARTEN

Paragnost Bertt gebruikt als
persoonlijke pincode 2508

PENDELEN

Bertt gaf laatste consult op
7 oktober 2022 om 09u19

glazen bol  paragnost Bertt Nederland

6 JAAR ERVARING

Bertt is al 6 jaar actief op paragnosten.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnost Bertt is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOST

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOST

Bertt is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.37 out of 5
35 reviews

PARAGNOST BERTT

Ik ben Bertt.

Toen ik nog een kind was voelde ik mij anders dan andere kinderen. het viel me op dat ik dingen zag en voelde die ander kinderen niet zagen en voelden.

Ik heb inmiddels 35 jaar ervaring in heldervoelende, paranormale inzichten, relatiecoach, luisterend oor, raadgever en laat mij leiden door lenormand kaarten Ik kan je bijstaan en helpen met al jullie twijfels en raad geven op gebied van relatie, werk en liefde. Tevens kan ik ook een foto reading voor je doen.

Ik kan haarfijn energieën aanvoelen rond de mensen en situatie. Dit stelt me in staat om op een zuivere manier informatie binnen te krijgen.

Daarbij geef ik jouw enkel eerlijke antwoorden, ook betekent het dat ik minder leuke dingen moet vertellen, toch is eerlijkheid mijn uitgangspunt. Ook kunt u bij mij terecht als u in aanmerking bent gekomen met jeugdzorg of kinderbescherming.

Ik heb ervaring betreft uw rechten en plichten in Nederland, wel is elke situatie anders. Bel mij gerust.

Liefs paragnost Bertt.

REVIEWS OVER PARAGNOST BERTT

TOP